AutoPlan  

AutoPlan 6.3   Brukerveiledning

Norges mest solgte timeplanlegger.

AutoPlan er laget i Norge for den norske skolen.

AutoPlan håndterer opp til 250 fag, lærere, rom og klasser/grupper i opp til 32  timer pr.dag over opp til 24 uker, og kan derfor også brukes som en semester planlegger.

AutoPlan har lav brukerterskel, intuitivt brukergrensesnitt og er derfor lett å komme i gang med. Samtidig som det har alle muligheter og den styrken du kan forvente av et profesjonelt produkt.

Med AutoPlan kan du arbeide både manuelt, interaktivt og bruke automatikken.
 
Etter at AutoPlan automatisk har lagt planen for deg kan du ved hjelp av musa enkelt flytte på timer og gjøre endringer slik at du får en god pedagogisk plan. Her vil du hele tiden få veiledning og råd av programmet slik at det ikke oppstår kollisjoner.
ønsker du å legge timeplanene ut på nettet, genererer AutoPlan timeplaner i html format som du kan legge på din egen server.
For å kunne bruke programmet må du ha en PC med Microsoft Windows XP eller nyere. Programmet fungerer som et vanlig Windows program. Er du kjent med Windows vil du kjenne deg igjen i bruken av programmet.  
 


Ønsker din skole å prøve ut AutoPlan gratis i en mnd, kontakter du oss på Email: mail@peddat.no eller på telefon 92265588.

Med Hilsen

Pedagogisk Dataforum
Knut Eikenes